Besplatna dostava za narudžbe iznad 300, 00 KN.

Pratite nas

Uvjeti dostave

Opći uvjeti dostave

Naručeni proizvodi dostavljaju se do vrata kupca. Dostava se obavlja na području cijele Hrvatske. Proizvodi se šalju putem prijevozničke tvrtke GLS d.o.o.

Okvirni je rok isporuke od 5 do 7 radnih dana, osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Dostava na otoke ovisi o rasporedu vožnje trajekata. Rok počinje od trenutka kad Udruga UPRIV zaprimi uplatu na žiro računu . Sljedeći radni dan od zaprimljene uplate broji se kao prvi dan. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave. Dostava naručene robe naplaćuje se po važećem cjeniku GLS d.o.o. za narudžbe do 300,00 kn. Za narudžbe iznad 300,00 kn trošak dostave je besplatan. Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između kupca i dostavljača, djelatnici web shopa dostavnim službama daju i telefonski broj koji je kupac naveo prilikom narudžbe.   

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera, koje je isti vratio web shopu rakija.hr bez isporuke kupcu i sl.) Udruga Upriv ne preuzima odgovornost na „prvi rizik” i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.