Ugodni događaji postaju uspomene. Posjet našoj kušaonici i uživanje u vrhunskoj rakiji postaje lijepa uspomena.

Pratite nas

Posjetite Kneževu kušaonicu!

Obogatite posjet Baranji obilaskom jedine destilerije i kušaone vrhunskih rakija na tradicionalni način u Hrvatskoj.

Obilazak naše destilerije i kušaonice Vam nudimo kao mogućnost s upoznavanjem procesa proizvodnje vrhunske voćne rakije na tradicionalni način te kušanje i kupovina iste.

U objektu veličine 300 m2 smjestila se destilerija, kušaona i arhiv vrhunskih voćnih rakija, a u sklopu objekta nalaze se i sanitarni čvorovi (m/ž), suvenirnica, veliko ograđeno dvorište iz kojeg je moguć odlazak na vidikovac na vrhu kušaone.

Rakije su tematski vezane uz početke stvaranja Hrvatske državnosti i to uz Hrvatske kneževe, po kojima je i dobila ime Kneževa rakija.

Dizajn grba kao i cijele etikete povijesna je poveznica sa prvim pojavama hrvatskog imena, pa su tako proizvodi upakirani u ekskluzivne kartonske kutije sa kratkim opisom proizvoda i kratkom biografijom svakog kneza na njemačkom i engleskom jeziku. Kvaliteta proizvoda prepoznata je na nizu ocjenjivanja pa su naše rakije tradicionalni proizvod sa najviše zlatnih nagrada u Hrvatskoj.

Gdje se nalazimo?

Kneževa kušaonica nalazi se na državnoj cesti Mađarska (prijelaz Batina) - Osijek u Kneževim Vinogradima.

PRIJEDLOG POSJETA

Prihvat gostiju, pozdravni govor te upoznavanje sa Udrugom i njenim radom.

Predavanje o procesu proizvodnje vrhunske voćne rakije /hrvatski, mađarski, engleski/njemački/ kao i o povijesti proizvodnje rakije kao autohtonog proizoda na području Baranje s kušanjem svih vrsta vrhunske voćne rakije ili likera po izboru.

Razgledavanje kušaonice i posjet banci rakije.

Cijena : 6,00 EUR (napominjemo kako smo oslobođeni plaćanja PDV-a)

Plaćanje: prilikom posjeta ili po predračunu

Optimalan broj posjetitelja je 50.