Zaustavite se! Stanite! Uzmite čašicu. Sve bogatstvo voća pretočeno je u bistru mirisnu tekućinu koja krijepi i smiruje.

Pratite nas

Tradicija je temelj budućnosti.

Blage padine Banske kose stoljećima su darivale težake bogatim urodom mirisnog voća i slatkog grožđa. Udruga UPRIV proizvodi vrhunske voćne rakije i likere čuvajući tako za budućnost okuse i mirise Baranje naših starih.

Naši proizvodi prepoznati su kao vrhunski na svim ocjenjivanjima rakija, te smo najnagrađivaniji proizvođač voćnih rakija u Hrvatskoj, a od 2018. godine naša linija kneževe rakije i likera sa ponosom nosi oznaku Izvorno hrvatsko.

Vrhunski baranjski proizvod. Destilerija udruge UPRIV u Kneževim Vinogradima jedina je u Hrvatskoj koja proizvodi vrhunske voćne rakije na tradicionalni način. Spojivši tradiciju sa tehnologijom udruga UPRIV započela je proizvodnju vrhunskih voćnih rakija.

Svi naši proizvodi dostupni su preko našeg web shopa

Ponosno možemo reći da u ponudi imamo preko pedeset proizvoda vrhunske kvalitete. Sve naše rakije i likeri dobivaju se iz najkvalitetnijeg voća koje se tretira sa posebnom pažnjom, a destilacija se nakon vrenja obavlja u bakrenim kotlovima po tradicionalnoj recepturi , pri čemu dobivamo destilat vrhunske kvalitete, što govore i brojne medalje koje naši proizvodi ponosno nose.

Najprodavaniji proizvodi

Izdvojili smo za Vas najprodavanije proizvode za koje ne plaćate dostavu!

Pomno birano voće, ljubav, znanje i iskustvo objedinili smo u naše jedinstvene proizvode koji ponosno nose brojne nagrade iz godine u godinu.

Posjetite Kneževu kušaonicu

Obogatite posjet Baranji obilaskom jedine destilerije i kušaone vrhunskih rakija na tradicionalni način u Hrvatskoj.

Obilazak naše destilerije i kušaonice Vam nudimo kao mogućnost s upoznavanjem procesa proizvodnje vrhunske voćne rakije na tradicionalni način te kušanje i kupovina iste. U sklopu kušaonice nalazi se i arhiv vrhunskih voćnih rakija i suvenirnica.

 

Znanje se množi kada se dijeli!

Kako bi se tradicija nastavila pokrenuli smo program edukacije.

Odlučili smo sva iskustva i stečena znanja prenijeti svima zainteresiranim sadašnjim i budućim proizvođačima rakije.